Om oss

Jörgen Håkansson är Diplomerad massageterapeut och idrottsmassör. Även utbildad i kiropraktik och kroppsakupunktur. Utbildad av bla. av sportskade legenden Bertil Ravald, ortopedläkare Fredrik Nyqvist och - hälsogurun  inom kiropraktik och kinesisk medicin - Åke Palm. Arbetar även med elektroakupunktur och öronakupunktur. Utbildad inom sportskador och rehab inom idrotten.  Jörgen har själv varit elitishockeyspelare under ca 20 årstid - därefter inleddes en karriär som fysioterapeut - först inom ishockeyn. Därefter har Jörgen arbetat med alla typer av skador och besvär - alltifrån vardagliga förslitningar till komplicerade idrottsskador. Jörgen har arbetat med flertal elitidrottare och landslag har även varit ute i Europa och anlitats av elitryttare. Under 2004 på OS i Athen deltog Jörgen som enda fysioterapeut till det Schweiziska landslaget . Jörgen har även varit anlitad av Team Sony Ericson - i världscupen i hästhoppning i rest med dem i hela Europa. Jörgen har under 25 årstid varit intresserad och engagerad av fysoterapi och håller även föreläsningar i ämnet -  helt anpassat efter kundens behov. Under åren har även övriga familjens hästintresse - speglat hans fysioterapeutiska övriga inriktning - hästar. Jörgen behandlar även hästar med specifika problem i mindre skala inom ovan nämnda terapier.  

Caroline Håkansson är legitimerad sjuksköterska i grunden och utbildad även inom alternativa behandslingsmetoder. Caroline arbetar som sjuksköterska och har även utbildning som tobaksavvänjare och arbetar med livsstilssamtal och använder samtalteknik som  -Motiverande samtal. Caroline har även utbildat sig inom den själsliga - andliga vägen genom LOVE IT - utbildningar i Blentarp - inom healing , andlig , intuitiv, Reikihealing steg III, Soul manifestation Coach och Hypnos- tidigare, liv. Jag arbetar med healing men även intuitivt med medial vägledning och änvänder mig då av Tarot kort. Caroline har även en lång erfarenhet av rehab med hästar - upp till elittränade hästar i hopp, dressyr och fälttävlan.. Caroline är utbildad diplomerad hästmassör och även akupunktur. Caroline har under många år rehabilterat hästar från vardagsproblem till mycket svåra rehabfall med nervskador. Helheten i varje fall är ofta avgörande för att återskapa och förbättra hästens funtion och balans. Genom att ha arbetat med hästar även inom trav och galopp - finns mycket kunskap om prestation och förmåga - genom livslång egen erfarenhet av hästsporten.

HÖRT FRÅN KUNDER

Jörgens kompetens och erfarenhet har gett resultat som jag aldrig tidigare fått Det är helt fantastiskt! "Per Ola"

Varsamt ledde Caroline mig med vägledande samtal och healing. Jag känner att jag fått energin tillbaka! "Anette"

Jag fick bäras in till Jörgen men kunde själv gå ut. Helt sanslöst. Mitt diskbråck som jag haft i 10 år försvann! "Lars"