Själen är den som är den riktiga du!

Som Soul Manifestation Coach, vägleder jag dig tillbaka till ditt samnna jag och nya möjligheter. Som legitimerad sjuksköterska har jag även många års erfarenhet av vägledande och coachande samtal. Detta är en erfarenhet jag använder mig av när jag möter dig, oasvett om du enbart behöver samtalet eller den mediala vägledningen.

COACHANDE vägledning

Många klienter vill ha vägledning, hitta sitt sanna jag, vill förstå sina val och vägar i livet och varför man kanske har fastnat. Då är coachande samtal ett fantastiskt sätt att uppnå detta. Att få hitta djupet och lugnet i sig själv. Jag änvänder även hypnos som är ett fantastiskt verkyg en otrolig upplevelse eller ger ett kvarastående lugn och ro. Jag arbetar även intuitvit med tarotleken och kan på så sätt ge dig värdefull information om hur du bör agera i din livssituation

Healing ger dig energin åter

En avslappnande healing är uppskattat av många.En healingsession kan både ge lugnade energi men kan  även ge en ökad balanserad energi.Jag arbetar intuitivt med andlig healing och är också Diplomerad Reikihealer. Jag har också flera års erfarenhet av hur rätt, näringsriktig och god kost kan skapa stora positiva förändringar i ditt liv. Jag är även diplomerad i öronakupunktur.